Det handler om kunnskap, lidenskap, service
De fleste i Team Paleo kan fortelle om ting som har formet dem til det de er i dag. Noen visste allerede som barn hva de ville mens hos andre har interessen for matkultur vokst frem etter hvert. Felles for dem alle er dedikasjonen og ønsket om stadig å utvikle seg slik at de kan gi gjestene minnerike kulinariske og sosiale opplevelser.
TEAM PALEO
Dedikasjon, nysgjerrighet og kreativitet er drivkraften bak Brasserie Paleos dyktige medarbeidere. Deres kompromissløse kjærlighet til faget og mulighet til å utforske og skape nye kulinariske opplevelser med utgangspunkt i det opprinnelig naturgitte, har ført dem til Brasserie Paleo.
KUN NATURLIGE INGREDIENSER
På Brasserie Paleo unngår vi bearbeidet mat, vi benytter kortreiste produkter, sesonggrønsaker og økologisk produsert mat. Men selv om vi har en filosofi og et kjøkken som tar utgangspunkt i en tid da alt var naturlig og ubehandlet, velger vi å gjøre en tilpasning til vår moderne tid. Derfor kan du trygt be om et godt glass vin og en vellagret ost, selv om verken alkohol eller meieriprodukter inngikk menneskets opprinnelige kosthold. Og osten er kanskje fra en gård i et dalføre på Østlandet