Tilbake til alle arrangementer

Kjøttkurs

  • Kulinarisk Akademi Maridalsveien 87 bygg 7, 0461 Oslo, Norway (kart)

Bli en mester i å tilberede kjøtt på Kulinarisk Akademi.

Perfekt modnet og tilberedt kjøtt er himmelen for mange, og her lærer du alle de profesjonelle triksene slik at du lager perfekte kjøttretter hver eneste gang. 

På dette kurset får du en inngående forklaring og demonstrasjon av sesongens beste kjøtt. Vi ser på de forskjellige delene du finner av kjøtt og bruken av disse, riktig oppbevaring, tining, mørning, steking, langtidskoking og riktig kjernetemperatur for de forskjellige stykningsdelene.

Det serveres et lett måltid ved ankomst og rikelig med smaksprøver som dere er med på å lage underveis i kurset. Alle spiser det de selv har laget. På dette kurset lærer dere å tilberede baissert lammebog, sprøstekt kyllinglår, ribbe med puffet svor, andebryst og entrecôte. 


Kursavgiften dekker følgende:
Råvarene under kurset
Demonstrasjon og deltagende matkurs(ca. 3-4 timer)
Oppskriftshefte
Forkle til lån
Utstyr under kurset
Foredragsholdere

Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.

Oppmøte kl 16:45
Kursstart kl: 17.00
Sted: Kulinarisk Akademi Sagene
Pris per person: 1900,- ink. mva
Antall: 12-24 pers
Varighet: ca 3- 4 timer

Tidligere arrangement: 18. september
Fight Club: European Battle
Senere arrangement: 18. september
Kreolske smaker