På selveste Arbeidernes Dag blir det boblefest med Ferrari på Skur 33!
Vi satser selvsagt alt på strålende sol og skyfri himmel denne første maidagen, hvor vi spretter både økologiske og rosa Ferrari-varianter og serverer dem fra kl. 13.00.
Fra kl. 18.00 entrer vårens sjømat scenen, hvor den opptrer i fire akter i vakkert samspill med et knippe musserende viner fra Ferrari. Kom innom på et glass i løpet av dagen eller book bord til kveldens middag – det blir uansett en sprudlende 1. mai-feiring du sent kommer til å glemme!
BOBLEMIDDAG MED FERRARI HVA: 4-rettersmeny med 4 musserende viner NÅR: Tirsdag 1. mai fra kl. 18.00 PRIS: 995 kroner BOOKING: hovmester@skur33.no
NB! Det er begrenset antall plasser til middagen, så ikke sitt for lenge på gjerdet…
-----------------
OM FERRARI Ferrari har helt siden starten hatt som mål å levere kvalitet i hver eneste flaske, uansett nivå - og det har de også fått til. Dette er det ultimate beviset på at Ferrari-grunnlegger Giulio Ferrari tok den riktige avgjørelsen da han i 1902 bestemte seg for å plante chardonnay-druer i fjellandskapet i Trentino for å lage en musserende vin på champagnemetoden – med samme kvalitet som i Champagne.
I Trentino er klimaet kjølig med store temperatursvingninger mellom dag og natt, og det gir en lang vekstsesong. Dette er essensielt om man vil lage musserende vin av høy kvalitet, og det var nettopp dette potensialet visjonæren Giulio oppdaget for over hundre år siden. Ferrari lager med andre ord ikke bare vin med adresse, men også vin med historie