Tilbake til alle arrangementer

Grunnkurs helg 1-2. juni - Masalamagic

Kurset består av tre spennende menyer fordelt på tre økter med forretter, hverdagsmiddag og selskapsmiddag. Dette kurset er for deg som vil lære mer enn én meny, og boltre deg i de kjente og ukjente smakene fra India og indiske restauranter. Kurset går over en helg.

Øktene :
1) Fingermat
2) Hverdagsmat
3) Festmeny

Hver økt avsluttes med et nydelig måltid du selv har vært med på å lage.

Kurset inneholder :

* teoretisk del med foredrag krydder / ingredienser
* praktisk del - matlaging i grupper
* kulinarisk måltid der vi koser oss med rettene

Kurset lærer deg om de mest sentrale krydderne på det indiske kjøkken, og hvordan du bruker de. Under foredraget serveres indisk chai og diverse blandinger nøtter og lignende.Etter maten; munnoppfrisker av anis, kandisert anis, kardemommekapsler og kandisukker.

Kurset inkluderer :
Foredrag
Kurskjøkken
Ingredienser
Kokkekurs
Oppskriftshefte
Tre autentiske måltider

Etter dette kurset kan du imponere omgangskretsen med et bredt spekter av gode dufter og smakfulle indiske retter.

Tidligere arrangement: 2. juni
Toppturhelg på Sognefjellshytta 19-30 år