Et kurs for de som ønsker å lære om mat og bobler i kombinasjon. Dette er et kokkekurs som passer perfekt for deg og dine venner. I løpet av to til tre timer får man en innføring i musserende vin og lager forskjellige småretter som man spiser underveis. Inkludert i prisen er 4 glass musserende vin. 1 glass til velkomst og 3 glass under matlaging og bespisning.
Kursavgiften dekker følgende:
Råvarene under kurset
Deltagende matkurs (3-4 timer)
4 glass musserende vin og en lett lunsj
Oppskriftshefte
Lån av forkle
Foredragsholdere
Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.
Oppmøte: 12:45
Kursstart kl: 13.00
Sted: Kulinarisk Akademi Mathallen
Vulkan 5, 0178 Oslo
(2. etasje, Mathallen Oslo)
Priser per person: 1775,- ink mva
Antall: 12-20 personer
Slik finner du frem til Mathallen.
Slik gjennomføres deltagende kokkekurs:
Gjennomgang fra vår vinkyndige servitør.
Kulinarisk Akademis kokker viser og demonstrerer teknikker
Dere er med på tilberedelsen og ferdigstilling av retter.
Etter kurset har du lært:
Produksjonsprosess på musserende vin.
Musserende vins egenskaper i kombinasjon med mat.
Retter som er enkle å lage til musserende vin
Bemerk: Som Ingrid Espelid har vi også jukset litt på forhånd med de tilberedningsteknikkene som tar lengst tid, men vil gjennomgå alle prosesser i løpet av kurset. På denne måten får vi mer tid til å gjøre alt det morsomme sammen. Menyen vil variere etter sesong og tilgang på råvarer.
Har du problemer med påmelding ring eller mail oss:
Telefon:23 23 15 80
Mail: booking@kulinariskakademi.no
*Med forbehold om nok påmeldte blir kurset gjennomført.