Tilbake til alle arrangementer

Italia på tallerkenen – med deg bak grytene

  • Bølgen & Moi Tjuvholmen Tjuvholmen Allè 5, 0252 Oslo Norway (kart)

Lær italienske "slagere" av profesjonelle kokker. 

Det italienske kjøkkenet er blant verdens mest utbredte og populære. Nå kan du lære å mestre de beste italienske rettene.

Pizza og pasta har gått inn i det norske kostholdet som like kjære og kjente retter som kjøttkaker og fårikål. Men det italienske kjøkkenet er så mye mer. Råvarenes egen karakter og smak er det mest vesentlige i italiensk matlaging. Ofte med få ingredienser som hver og en har like stor betydning for sluttresultatet. 


En pizza blir ikke bedre av å 'lesse' på med topping hvis ikke tomatsausen er god - derfor bruker vi denne kvelden til å lære deg enkle, italienske klassikere.

Les mer og meld deg på her: www.aperitif.no/artikler/italia-pa-tallerkenen-med-deg-bak-grytene/413048

Tidligere arrangement: 18. september
Grill en byråd: Rina Mariann Hansen
Senere arrangement: 18. september
Film: Bergmans Nattverdsgjestene, m/ samtale og mat