Tilbake til alle arrangementer

Levende mat som medisin: Juice, spirer & dressing

Velkommen til introduksjonskurs i Levende mat som medisin!

Her får du en innføring i de grunnleggende prinsipper for å komme i gang med levende mat i hverdagen.
Vi vektlegger enkle huskeregler for å lage velsmakende retter på rekordtid, så du kan øke ditt næringsinntak uten å bli avhengig av kokebøker.

Matdemonstrasjoner inkluderer grønn superjuice, diverse smakfulle dressinger, samt å få en forståelse for kjøkkenets kjemi og den kulinariske kunst.

Den teoretiske delen omhandler hvorfor levende mat bør være en del av vårt daglige kosthold.

Du får lære om:
- Hvorfor juicing er bra for deg
- Hvilken juicer vi anbefaler
- Hvorfor vi anbefaler levende mat
- Hva er den mest næringstette maten
- Hvilke fem nøkkelprinsipper vi bruker for lage en rekke smakfulle dressinger
- Hvorfor levende mat styrker immunsystemet
- Den skjulte årsaken til livsstilssykdommer

Kurset inkluderer full middag med levende vital mat!

Hippocrates Helse er et helhetlig og vitenskapsbasert livsstilsprogram for optimal helse med røtter i 35 års omfattende klinisk forskning ved Hippocrates Health Institute i USA. Her har tusenvis av mennesker transformert sine liv ved å følge enkle kostholdsprinsipper med revitaliserende og avgiftende elementer som gjør at både kropp og sinn gjenfinner sin naturlige medfødte balanse og harmoni. Vi har selv mange års erfaring med ernæringsterapi og mat som medisin.

Kursholderene er lege Christian Daling og ernæringsfysiolog Magnus A. Kjølen.

Kurset egner seg både for terapeuter som vil utvide sin "verktøykasse", og folk flest som ønsker bedre helse, søvnkvalitet og mer energi i hverdagen.

Dato: 28. juni 2018
Tid: 18.00 - 21.30
Sted: Økohjertet, Huitfeldts 12, Oslo
Pris: kr. 1690,-
Påmelding: https://hippocrates.hoopla.no/sales/3061190151


Velkommen på kurs!


Våre kursdeltakere sier:

"Mat som medisin, – en genial tanke og et flott kurs! Vi som deltok fikk innblikk i teorien bak konseptet, presentert på en enkel og grei måte. I den ene enden av skalaen: et ekstrem-kosthold, for dem som har STORE utfordringer å reversere. I den andre enden av skalaen: et mer “lettspiselig” kosthold, for dem som ønsker å forebygge sykdom og å beholde optimal helse. En super måte, og virkemidler, for å ta mer ansvar for eget liv. Vi fikk smake på, og lære å lage, levende mat/raw-food i form av juice, nydelige dressinger og en “tunfisksalat” uten tunfisk :) Nå, 4 timer etter kurset, tenker jeg: WOW, dette burde alle få/ha kunnskap om! Så enkelt og så viktig for hver og en av oss. Med slike verktøy kan vi ta bedre valg og mer ansvar for egen helse. Jeg har satt nøtter og frø i vann, for å teste ut på egen hånd det vi lærte på kurset. Her skal nye vaner etableres :) Glad og inspirert hilsen :)"
- Anne-Sofie Rask

"Jeg anbefaler matlagingskursene til Magnus og Christian til alle som er interessert i kreativ grønn matlaging ! Magnus tryller frem de lekreste retter og vi nyter maten mens han og Christian snakker engasjert om internasjonal forskning om mat og helse. Magnus er kjempeflink til å demonstrere matlagingen i praksis og han og Christian er veldig inspirernde pedagoger. Morsomme og sosiale kurs !"
- Vigdis Husevåg

Tidligere arrangement: 28. juni
Floridita Bachata & Cocktail night
Senere arrangement: 28. juni
Årets sommerkurs på Studio Orient