Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og teoretiske prinsipper om den voksende Street food-trenden.
Dere får innblikk i street foodens verden gjennom kveldens meny som er steamed buns med char Sui-ribbe (Kina/Taiwan), Pibil taco (Mexico), koftekebab av lam med yoghurt (Tyrkia), ceviche lechede Tigre (Peru), Gyoza med svin (Japan) og sist men ikke minst churros (Spania) til dessert. Menyen kan variere noe. Maten smakes på underveis i kurset og alle spiser det de selv har laget. Kursavgiften dekker følgende: Råvarene under kurset Deltagende matkurs (ca. 4 timer) Oppskriftshefte Lån av forkle Utstyr under kurset Foredragsholdere
Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken.
Oppmøte kl 16:45 Kursstart kl: 17.00 Sted: Kulinarisk Akademi Mathallen. 2 etg. Vulkan 5, 0178 Oslo Pris per person: 1500,- ink.mva Antall: 12-22 personer