Vi gjentar suksessen med Tebar og Workshop vi hadde i sommer.
Denne gangen har vi vært utrolig heldige å få Puerh ekspert Olivier Schenider fra Puerh.Fr og Rencontres autour du thé puerh til å komme helt til Oslo fra Kina, gjennom hans turnè i Europa!
Noen tanker bak denne eventen:
Puerh-ekspert og grunnlegger av nettstedet puerh.fr, Oliver Schneider, kommer til Oslo for å holde foredrag om, nettopp, grønn puerh-te. Han vil fortelle om teens egenskaper, forklare noen grunnleggende begreper og veilede deg som tedrikker, til bedre å kunne forstå teens kompleksitet, kultur og store smaksverden. Du vil få en bredere forståelse av hvordan ytre faktorer som jordsmonn, alder, bearbeidelse og produsent kan få innvirkning på smaken og vi vil diskutere og hjelpe deg til å forstå teen og og finne den puerhen som passer best for deg og din smak. Dette blir mye mer enn en klassisk tesmaking, det blir en opplæring i puerh-teens mangefasetterte verden.
Har du lyst til å melde deg på dette
Send en email til villetraer@gmail.com for å sikre deg 1 av 10 plasser. (Obs: Det er allerede flere som har booket plasser!)
Workshopen begynner 16:00 og varer ca 2,5t
CC. 600kr
Bestill plass med Vipps: søk på VILLE TRÆR, så vil billett være tilgjengelig på menyen vår.
ELLER på
https://www.eventbrite.com/e/te-workshop-og-tebar-pa-ille-brd-tickets-52799057402
Om TeBar:
Dette blir en uformell bar, hvor vi har en satt meny på mange forskjellige teer av forskjellige aldre og terroir. Dette er en unik mulighet for å kunne smake på mange nye og spennende teer som har hittil vært veldig vanskelig å få tak i i Norge.
Det vil også selvfølgelig bli nok av deilig brød denne kvelden,
når vi er så heldige å bli hostet av ille brød surdeigsbakeri !
Vi gleder oss til å se dere, og om det skulle være noen spørsmål så er det bare å ta kontakt.