Kraftkoking med URmor Siv
Pga av innholdet av kollagen, aminosyrer og andre viktige komponenter i langtidskokt kjøttkraft kan inntak av kraft daglig faktisk glatte ut rynker, gjøre oss friske fra både forkjølelser og mer alvorlige tilstander og få oss ned i vekt. Også er det jo basis for veldig mye god mat! Det finnes veldig altså mange gode grunner for å lære seg å koke sin egen kraft.
Temaer
1. Hvorfor koke kraft
2. Hvordan koke kraft
3. Hva bør vi koke kraft på
4. Smaksprøver og oppskrifter på kraftbaser og kraftmat
Kursholder
Siv Hauge er utdannet ernæringsterapeut og har jobbet en årrekke med å holde kurs, foredrag og spre kunnskap om mat, helse og matglede. Siv er iniativtakeren bak UR og brenner lidenskapelig for å gjøre ekte, nærinsgrik og bærekraftig mat lett tilgjenngelig for folk.
Denne mandagen vil hun dele sin kunnskap om KRAFT, hva du bør koke på, hvordan den tilberedes og forklarer hvorfor det er lurt å lage og innta kraft, både i lys av helse og bærekraft. Teori og praksis i skjønn forening.
Kraft er en eldgammel tradisjon som har hatt stor plass i de fleste kulturer.
Å få inn Kraft som en del av det daglige kostholdet er både helsebringende for deg og bærekraftig for moder jord.
Alle får en deilig kopp med deilig smaksrik kraft! Og vi fyller opp med kraftbein av 100% grass fed kraftbein av storfè, økologiske kyllingskrotter og føtter som dere kan handle med der hjem. Ferdig kokt kraft er også å få kjøpt!
Begrenset antall plasser og påmeldingen er bindende.
Pris. 290,-