Tilbake til alle arrangementer

Pølsekurs med påfølgende øl- og pølsesmaking

  • Håndslag Youngs gate 19, 0181 Oslo, Norway (kart)

Vi lager pølser og smaker øl - vil du være med?

Massimo Stefanini er 3. generasjons toscansk slakter, har vokst opp i og jobbet hele livet i slakterbutikk på Isola del Giglio, i Grosseto og i London.

Han lager pølser, lardo, skinker, sylte, forskjellige typer salami, porchetta, leverpostei, kryddermikser, n'duja og mye mer.

Denne kvelden blir det en fin anledning til å lære kunsten å lage pølser. Vi kutter kjøtt, lager farse og stapper pølser. Etterpå smaker vi på pølsene og drikker øl fra Bådin (Bodø) som passer til.

Tidligere arrangement: 20. november
Høstkonsert i Tøyenkirka, Oslo bymisjon
Senere arrangement: 20. november
Studentkino vol. 2