Tilbake til alle arrangementer

La oss snakke om kjøtt

  • Kulturhuset Youngs gate 6, 0181 Oslo Norway (kart)


Det blir hevdet at vi lever i en verden preget av post-sannhet. Vi søker ikke fakta for å danne oss en mening, men vi søker fakta som underbygger den oppfatningen vi allerede har. Det ønsker vi å gjøre noe med, og har derfor invitert personer med ulike meninger om norsk kjøttproduksjon til å snakke sammen og vi vil gjerne at du skal komme, lytte og engasjere deg. 

Vi håper du har lyst til å snakke mer om temaet, og åpner derfor opp for videre samtaler etter arrangementet. Det blir en lett servering. Vel møtt! 

Arrangementet er gratis. Lokalet har plass til 90 publikummere, så vær ute i god tid.


Du møter blant annet:

Anja Bakken Riise:
- Leder Fremtiden i våre hender 

Sigrid Bonde Tusvik:
- Komiker og samfunnsdebattant 

Henrik Syse:
- Filosof 

Hilde Valbjørn Hagelin:
- Leder Anima

Ola Nafstad:
- Fagdirektør – Husdyr, Animalia 

Karen Lykke Syse:
- Førsteamanuensis, SUM, UiO 

Lars-Otto Grundt 
- Bonde

Trine Thorkildsen:
- Fagsjef ernæring, bærekraft og dyrevelferd MatPrat

Oda Faremo Lindholm:
- Journalist, historiker og forfatter

Ordstyrer for dagen er Bothild Åslaugsdotter Nordsletten:
- Redaktør i fagbladet Bondevennen

Tidligere arrangement: 10. november
Byggedugnad & fest i Kolstadgata
Senere arrangement: 10. november
Jazzcafé m/ Christiania 12