Tilbake til alle arrangementer

Italiensk Matkurs

  • matkurs.no Oslo Norway (kart)

Det italienske kjøkken er ujålete, usnobbete, upretensiøst, enkelt og velsmakende.

Det er alltid selve råvaren som spiller hovedrollen i en italiensk rett. Pynt og fjas på maten finner man ikke. Man legger ikke «ein liten persilledusk på toppen» i Italia. Det vil jo ødelegge smaken helt. Her snakker vi kultur. 

Enkle småretter, raske å tilberede. Rå grønnsaker i fingermat-vennlige størrelser, skiver av skinke, marinerte bønner, oliven, ansjos med sitron eller carpaccio. Dessuten er man rundhåndet når det gjelder bruken av olivenolje. I Italia spiser man aldri på tom mage.
Hva kan man lære på vårt italienske matkurs?


Behandling av auberginer og tomater til antipasta
Tilberedning av risotto (uten skrik og kjefting)
Bearbeiding og ferdigstilling av hjemmelaget pasta
Tilberedning av kjøtt
Emulgering av sauser

Lær mer om maten fra vår europeiske matkulturs vugge. Meld deg på det italienske matkurset.
Det er anledning til å kjøpe seg et glass drikke ved ankomst, i løpet av kurset og til måltidet. Drikkepakke med utvalgt vin kan forhåndsbestilles.
Vi har alle rettigheter.
Pris pr deltaker er kr 1350,-

Tidligere arrangement: 10. november
Familielørdag: Kodekurs i Scratch
Senere arrangement: 10. november
Byggedugnad & fest i Kolstadgata