Tilbake til alle arrangementer

Matlagingsteknikker på 1-2-3

  • pin Mathallen Oslo Vulkan 5, 0178 Oslo Norway (kart)


Vår kokebok, Kok & Stek, er en rettesnor for tilberedningsteknikker. På dette kurset lærer du å behandle de ulike råvarene på en optimal måte og våre kokker gir deg alle sine beste tips og triks. Ulike råvarer krever ulike varmebehandlingsmetoder, og vi guider deg gjennom jungelen av muligheter. Vi går gjennom teknikker som ovnsbaking, sous-vide, confitering, frittering, grilling og posjering.

Det blir en utfyllende introduksjon til de mest anvendte varmebehandlingsmetodene, og man lærer hvordan man bør behandle råvarene for å fremheve de beste smakene. Dere vil blant annet lære å lage sous vide bakt ribbe, stekt kongekrabbe og fritert kyllinglår, for å nevne noe. Etter introduksjonen deles kursdeltagerne i grupper og er selv med og lager ulike småretter med de forskjellige varmebehandlingsmetodene i fokus. Smårettene som blir laget smakes på underveis. Alle spiser det de selv har laget.


Kursavgiften dekker følgende:
· Råvarene under kurset
· Deltagende matkurs (ca. 3-4 timer)
· Oppskriftshefte
· Forkle til lån
· Utstyr under kurset
· Foredragsholdere
· Smaksprøver på mat underveis i kurset

Oppmøte 16.45
Start kl: 17.00
Sted: Kulinarisk Akademi Mathallen, 2 etg. Vulkan 5, 0178 Oslo
Pris per person: 1500,- ink.mva
Antall: 12-22 personer

Tidligere arrangement: 9. oktober
Hvordan bygge din bedrift med sosiale media