Tilbake til alle arrangementer

Sushikurs

  • matkurs.no Stockholmgata 8., 0566 Oslo Norway (kart)

Læretiden for en sushikokk er på 7 år i Japan, men vi klarer det viktigste på ca. 4 timer.
Mange tror det handler om å ikke koke eller steke fisken». Men på vårt sushikurs kan deltageren lære hvordan man tilbereder «toppinger» som både kokt, stekt eller fritert. På kurset tilberedes sushi med både fisk, kjøtt, egg og grønnsaker.

Sushi handler først og fremst om risen. Og det er tilberedning av risen som utfordrer nye sushikokker. Teknikker for skjæring av fisk eller kjøtt kan man lære seg relativt raskt. Men det er koking av sushiris som er kunsten. Noe man har muligheten til å lære på vårt sushikurs.


På kurset øver deltagerne på å tilberede et utvalg av nigirisushi og norimaki. Dessuten lærer man trikset å jobbe med klebrig ris som klister seg til fingre som om de blir limt fast, om man da ikke bruker det fantastisk geniale, enkle trikset med…
Nei, vent litt - du må nok melde deg på kurset! 
Det er anledning til å kjøpe seg et glass drikke ved ankomst, i løpet av kurset og til måltidet.
Vi har alle rettigheter.
Kurset starter kl 18 på mandager og klokken 12 på lørdager.

Meld deg på hobbykurs kr. 1 350,-

Tidligere arrangement: 8. oktober
MTF Prøverom med Simon Revholt