I 2008 åpnet Kulinarisk Akademi dørene for første gang, og i anledning vårt 10 års jubileum ønsker vi å invitere til en smakfull og lærerik kveld fylt med høstens flotteste råvarer, tilberedt til perfeksjon.
Våre engasjerte kokker serverer en fantastisk 9-retters middag og deler av sin kunnskap om råvarer, smak og teknikker underveis. I glassene serveres drikke som er tilpasset maten, fulgt av en spennende og god introduksjon fra vår vinansvarlig.
Pris per person 3200,- inkluderer tygg, aperitiff, 9-retters meny, vinpakke og kaffe.
NB! Begrenset antall plasser; 40 stk.
MENY:
Rett 1:
Taskekrabbe, grillet agurk og fermentert sellerirot
Rett 2:
Stekt kamskjell, blomkålcrudité, sjøsalat med kjernemelk
Rett 3:
Einerrøkt røye, eggekrem og pepperrot
Rett 4:
Piggvar og brokkoli med hollandaise
Rett 5:
Skogsand, rødbet, traktkantarell og sort trøffel
Rett 6:
Reinsdyr og rosenkål med lettkremet viltsaus
Rett 7:
Ostefondue av "Rød Geit" fra Rueslåtten Ysteri
Rett 8:
Trio av norsk plomme
Rett 9:
Melkesjokolade, mokka og melkeis