Tilbake til alle arrangementer

KA fyller 10 år: Jubileumsmiddag

  • pin Kulinarisk Akademi Maridalsveien 87 bygg 7, 0461 Oslo Norway (kart)


I 2008 åpnet Kulinarisk Akademi dørene for første gang, og i anledning vårt 10 års jubileum ønsker vi å invitere til en smakfull og lærerik kveld fylt med høstens flotteste råvarer, tilberedt til perfeksjon.

Våre engasjerte kokker serverer en fantastisk 9-retters middag og deler av sin kunnskap om råvarer, smak og teknikker underveis. I glassene serveres drikke som er tilpasset maten, fulgt av en spennende og god introduksjon fra vår vinansvarlig.

Pris per person 3200,- inkluderer tygg, aperitiff, 9-retters meny, vinpakke og kaffe.

NB! Begrenset antall plasser; 40 stk.


MENY:
Rett 1:
Taskekrabbe, grillet agurk og fermentert sellerirot 

Rett 2:
Stekt kamskjell, blomkålcrudité, sjøsalat med kjernemelk

Rett 3: 
Einerrøkt røye, eggekrem og pepperrot

Rett 4: 
Piggvar og brokkoli med hollandaise

Rett 5:
Skogsand, rødbet, traktkantarell og sort trøffel 

Rett 6:
Reinsdyr og rosenkål med lettkremet viltsaus 

Rett 7:
Ostefondue av "Rød Geit" fra Rueslåtten Ysteri

Rett 8: 
Trio av norsk plomme

Rett 9:
Melkesjokolade, mokka og melkeis

Tidligere arrangement: 5. oktober
Åpen scene på SubScene